Transition Magazine

Transition is sinds begin 2016 de naam van het nieuwsorgaan van de Nederlandse Triathlon Bond. De naam ‘Transition’ is gekozen omdat we als NTB méér vertegenwoordigen dan de triathlonsport alleen. We zijn er voor alle sporters die een combiduursport beoefenen. Transition staat niet alleen voor wisselzone, het kenmerkende en verbindende element van alle combinatieduursporten. Ook spreekt er meer dynamiek uit de naam dan uit de beschrijvende titel ‘Triathlon Sport’ die het blad eerst droeg. Een titel die ook maar voor een deel onze sport beschreef; naast triathlon kennen we immers ook nog run-bike-run/duathlon en zwemloop/aquathlon. De nieuwe naam is dus ook inclusiever.

Transition Magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is gericht op onze sport als lifestyle met de focus op achtergronden, interviews, training, voeding en beleving. Op deze, aan het magazine gekoppelde website, is uitgebreid aandacht voor actuele nieuwsberichten, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, een actueel archief, kalenders en ranglijsten.

Voor leden / licentiehouders van de Nederlandse Triathlon Bond is een abonnement op Transition Magazine inbegrepen in het basislidmaatschap. Voor niet-leden kost een abonnement op Transition Magazine slechts € 37,- per jaar (in het buitenland € 67,50). Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap van de NTB.

Transition Magazine is digitaal te lezen via het ISSUU-account van de NTB.

 

2016_5
2016_42016_3
2016_22016_1