Avontuur

Wisselzone:
Ongebonden sport

Leestijd: 1 min

Tips, tricks en informatie, voor jou bij elkaar gezocht door de redactie van Transition.

 

 


strava groepchallenges

Challenges

Met de nieuwe functie Groepchallenges kunnen sporters over de hele wereld de regels voor hun eigen challenges opstellen, een doel bepalen dat de groep kan najagen en uitnodigen wie ze maar willen.

Daag me uit

 


Cycling Espresso

Fietsen

Zondagochtend: praatje, bakkie en dan gaan. Samen uit, samen thuis. Zo moet het zijn volgens de filosofie van oud proftriatleet Jerzy Kasemier en sinds 2013 van ‘zijn’ Cycling Espresso. Begonnen in Groningen en intussen uitwaaierend over (noord) Nederland en…de wereld. Stap ook op in Costa Rica als je in de buurt bent.

Online bakkie

 


Sporton

Multisport

Meer dan 4 miljoen mensen in Nederland zijn ‘multi​sporter’. De Sportinnovatiestudio van NOC*NSF ontwikkelt een platform waar verenigingen en andere aanbieders activiteiten kwijt kunnen en sporters kunnen zoeken naar gewenste activiteiten. Flexibiliteit zonder traditioneel lidmaatschap.

Website

 

 


Running crew

Rennen

Welke stad heeft er nog geen? Running crews lijken alomtegenwoordig. Veel clubjes liggen stil in de coronaperiode en komen daarna aarzelend weer op gang. Van ‘just show up and run’ door alle maatregelen meestal nu veranderd in ‘registreren online verplicht’. Het rennen blijft natuurlijk net zo tof.

Maps

 

 


Oss

Zwemmen

The Outdoor Swimming Society zet zich belangeloos in voor het avontuur dat zwemmen in buitenwater altijd al geweest is. Gratis lidmaatschap, wereldwijd. Ben je een winterzwemmer, dan kun je ook nog lid worden van The Stoics. Alleen voor echte doorbijters.

Duik in het diepe

 


 

Deze wisselzone komt uit Transition Magazine #28

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.