Lifestyle

Wisselzone

Leestijd: 3 min

Tips, tricks en informatie, voor jou bij elkaar gezocht door de redactie van Transition. Blijf lezen, luisteren en kijken in de Wisselzone en laat je inspireren door onze selectie of pak je voordeel met een interessante aanbieding.

 


Epic Bike rides

Boek

Enthousiaste fietsers delen verhalen van de beste avonturen op de weg, op de trails of in het grind in heel Europa. Ook Nederland ontbreekt niet, al moet je voor de meest epische routes toch echt in bergachtiger terrein zijn volgens LP. Steden als Berlijn en Kopenhagen komen aan bod, maar ook verlaten uithoeken in de Pyreneeën en het noorden van Schotland.

Lezen

 


Thuis aan de slag

Slimmer presteren

Podcast

Wetenschapsjournalist Jurgen van Teeffelen en agegroup-triatleet Gerrit Heijkoop belichten wekelijks op vrijdag thema’s op het snijvlak van sport, innovatie en wetenschappelijk onderzoek. Met het perspectief van topsport als de broedplaats voor vernieuwing en de vertaalslag naar recreantensport, want wat kun jij ermee?

Luisteren

 


Circular Cycling

Boek

Van de makers van Circular Cycling, die voor Transition een racefiets een tweede leven gaven, is er nu een boek met de inzichten die ze opdeden in hun zoektocht naar een duurzame revolutie in de fietsenindustrie. Auteurs Erik Bronsvoort en Matthijs Gerrits combineren daarin hun opgedane praktijkervaring met diepgaande inzichten over de circulaire economie.

Lezen

 


Blackroll

Partneraanbod

NTB-partner Blackroll biedt producten die jou helpen zelf eenvoudig aan je flexibiliteit, balans en kracht te werken en met zelfmassage je herstel te bevorderen. Er is ook een app beschikbaar die je helpt om de producten op de juiste manier te gebruiken. Kijk op de partnerpagina van de NTB voor 15% korting op jouw bestelling.

Bestel

NLcoach

Website

Onmisbaar voor trainers, coaches en atleten die zichzelf naar een hoger niveau willen stuwen: NLcoach. De vereniging voor trainers en coaches heeft een nieuwe website met een kennisplatform over fysieke zaken, medische thema’s, voeding, mentale zaken en meer. NLcoach organiseert ook trainingen, cursussen en andere bijscholingen voor trainers en coaches.

Bezoek

 


Mentale skills

Boek

Boost je mentale skills met advies van oud-topwielrenster Sanne van Paassen. Zakelijk winnen, zonder privé te verliezen is het motto van de voormalig winnares van de wereldbeker veldrijden. Succes en geluk hand in hand laten gaan doet ze volgens een zelf ontwikkelde methode en een stappenplan. Aan het woord komen onder andere Femke Heemskerk, Nicolien Sauerbreij en Thomas Dekker.

Lezen

 


Stadstriathlon Weert

Evenement

De editie van 2020 kon niet doorgaan en dus heeft de organisatie van Stadstriathlon Weert de inschrijving voor 2021 al geopend. Na het EK van 2019 hebben de Weertenaren niet stilgezeten. Volgend jaar is het twee weekends sportfeest in de Limburgse stad, met op 12 en 13 juni de triathlon vlakbij het stadscentrum, een glowrun en een cityswim.

Inschrijven


 

Een gedeelte van deze wisselzone komt uit Transition Magazine #26 

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.