Avontuur

Wisselzone

Leestijd: 1 min

Tips, tricks en informatie, voor jou bij elkaar gezocht door de redactie van Transition. Ga op avontuur met deze speciale Wisselzone vol uitdagingen en avonturen in eigen land, ook al omdat  de landkaarten intussen weer rood kleuren. Trek erop uit en vertel ons en je vrienden erover!

 


Duinhopper

Run

Self supported lopen van station Hoek van Holland naar station Den Helder over meer dan 200 kilometer en dat binnen 40 uur. Oja en in de winter, als het tweederde van het etmaal donker is. Avontuur en avonduur, dat is zeker. Met IJmuiden als wisselpunt halfweg kun je er ook een duo-inspanning van maken. Hopelijk volgend jaar geen avondklok-issues!

Go extreme

 


Long term NL Challenge

Fiets

Eentje om de tijd voor te nemen: fietsen in elke gemeente van ons land. Geen tijdlimiet, dus neem er gerust jaren de tijd voor. Koppel met Strava om je resultaten (met terugwerkende kracht) in te lezen. Er is ook een variant voor multisporters. Telt je triathlon op Ameland ook mee!

Doe mee

 


Backroads

Fiets

Parijs-Roubaix of de Tro Bro Léon, maar dan op de Utrechtse Heuvelrug. Dat is wat Backroads wil zijn. Start en finish in Amerongen en het wachten is op de volgende editie die weer als ouderwets evenement plaats kan vinden. Wij hebben de route alvast voor je opgezocht. Oefenen kan nooit kwaad. Genieten wordt het sowieso!

Routes

 


Pieterpad

Multisport

Het Pieterpad is toch een wandeluitdaging? Zeker, maar je kunt tussen Pieterburen en de Sint-Pietersberg ook rennen, steppen, fietsen, of vul zelf in hoe je er wilt komen. Bedenk wel dat de officiële route ontworpen is voor voetgangers. Zelf een mouw aan passen dus.

Gaan

 


David Goggins Challenge

Run

Een bedrieglijk eenvoudige uitdaging, of eentje om never ever te proberen? Oordeel zelf. Ren 4 mijl, doe dat elke 4 uur en dat 48 uur lang. De rust tussendoor is te kort om lekker te slapen en te lang om in het ritme te blijven. Uiteindelijk gaat ook de afstand tellen, want die telt op naar meer dan 75 kilometer.


 

Deze wisselzone komt uit Transition Magazine #28

Deel dit artikel


Martijn Keijsers

Hoofdredacteur Transition Magazine en transition.nl
Schrijft over avonturen en triathlon als lifestyle en geeft trainingstips.

Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.