Lifestyle

Wisselzone

Leestijd: 1 min

Tips, tricks en informatie, voor jou bij elkaar gezocht door de redactie van Transition. Blijf lezen met deze speciale Wisselzone vol boekentips, speciaal voor de koude februaridagen. Doe eens wat goeds, lees een boek en steun je boekhandel.

 


Els Visser

Boek

Doorzetter en topatleet Els Visser is niet weg te slaan uit de spotlights. Hawaiiganger, proftriatlete, schipbreukoverlever en intussen ook onderwerp van haar eigen boek. Wil je nog meer weten dan ze Transition vertelde? Dan is ‘Geen zee te hoog’ echt iets voor jou.

Lezen

 


Dreams

Dagboek & werkboek

Hardloopdagboek Dreams (follow yours) is een dagboek en werkboek ineen. Werk doelgericht aan een gezond en fitter lijf of train voor je ultieme hardlooprestatie. Topatlete Susan Krumins geeft inzicht in training, voeding, gewoontes van topsporters en biedt alle ruimte om je eigen inspiratie in het dagboek kwijt te kunnen.

Lezen

 


Al Humpreys

Boek

Hij was een National Geographic Adventurer of the Year, fietste, wandelde, kayakte en klom overal op de wereld maar kan net zo boeiend vertellen over micro-avonturen in eigen streek. Alistair Humphreys schreef al twaalf boeken. Via zijn site kun je ze helaas niet meer naar Nederland laten sturen, maar het is wel de juiste plek om je te abonneren op zijn nieuwsbrief of zijn blogs te lezen. De boeken koop je gewoon bij jouw favoriete boekenleverancier.

Lezen

 


Soigneur #21

Magazine

Soigneur Cycling Journal nummer 21 bevat een brede selectie van prachtplaten uit een bizar jaar in de wielersport. Een jaar dat begon als vanouds, overging in lockdown en eindigde met een ultrakort seizoen vol klassiekers en grote rondes, vastgelegd door topfotografen. 144 pagina’s wegdromen en verwonderen.

Lezen

 


Bruut

Boek

Sharon van Rouwendaal is bruut, in alles wat ze doet en meemaakt. Een indringende kijk in een wreed topsportbestaan.

Lezen

 


Endurance

Boek

Of je nou 80 kilometer wilt gaan fietsen, of in 80 dagen de wereld rond, het gaat uiteindelijk om een uithoudingsproef en wie kan daar beter bij helpen dan de man die de aardbol als snelste rond reed? Samen met Global Cycling Network vertelt Mark Beaumont over planning, setup van je fiets, materiaal, psychologie, voeding, training en nog veel meer. 244 pagina’s met nuttige tips en inspiratie, trap voor trap geserveerd door Mr. Mark himself.

Lezen


 

Een gedeelte van deze wisselzone komt uit Transition Magazine #27 

Deel dit artikel


Martijn Keijsers

Hoofdredacteur Transition Magazine en transition.nl
Schrijft over avonturen en triathlon als lifestyle en geeft trainingstips.

Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.