Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #28 is onderweg! En die is zo speciaal, zo dik en zo gaaf, dat we hem Transition 100 gedoopt hebben. Met 100 keer inspiratie voor jou, namens ons allemaal. Tijd voor een sneak preview.

 

Omdat jij jouw sport de afgelopen bijna twee jaar vooral hebt moeten missen, maakten we een Transition met een grote strooier die gevuld is met 100 keer hulde aan de triathlonsport. Redenen om er weer bij te zijn, ideeën om zelf mee aan de slag te gaan, inspiratie van anderen en beelden van wat we zo gemist hebben, verpakt in 100 keer Transition zoals je jouw blad kent en tegelijkertijd nog nooit eerder zag.

We praten met Makers van de sport en Makers van de bond. Wat is er gebeurd sinds de pandemie begon, hoe kijken we vooruit naar wat komen gaat? Wat gebeurt er in de wereld en wat voor invloed heeft dat op jou, de triatleet? Marcia Jansen en Jeroen Kreule tekenden de verhalen op.

Er zijn natuurlijk interviews en achtergronden uit de sport. Barbara Kerkhof sprak met Jorien Delhez en tienkamper Eelco Sintnicolaas over veelzijdig trainen. Thomas Sijtsma sprak met ‘Orakel Oosterdijk’, want als er iemand afgelopen jaar de spotlights vond, dan is het Tom Oosterdijk. Sijtsma interviewde ook avonturiers Erwin Sikkens, gravelspecialist en Han Poppema, die we al eerder in Transition spraken over zijn project TwaalfTwintig. Frank Heukels was in Amerika en bezocht de Iron Cowboy, die bezig was met 100 hele triathlons in 100 dagen. Alleen al vanwege de getallen moest dat item mee in dit magazine! En in de rubriek Historie kijken we hoe het jaar ’99 eruit zag voor Rob Barel.

Transition #28 is onderweg! Met 100 keer inspiratie voor jou, namens ons allemaal.

Verder in dit nummer

  • Marginal gains voor de agegrouper: trainen in een hoogtekamer…in Borculo
  • World Series in beeld gebracht met Maya’s zege in Leeds natuurlijk ook in beeld
  • Miriam van Reijen helpt je om op zijn tijd te genieten van het minder gezonde in onze rubriek Voeding
  • Zes wisselzones vol tips, inspiratie, avonturen en gear. Voor elk wat wils met veel tips van onze eigen Makers en grootheden uit de sport
  • Uurtje meer volgende keer? De wet van de verminderde meeropbrengsten toegepast op jouw trainingsregime
  • EK’s, Ironmans en Challenge-wedstrijden. Ze mogen weer. Geniet mee van heerlijke racebeelden.

 


 

Transition Magazine #28 verschijnt vrijdag 23 juli 2021.
Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


___ boeken

___ Rachel Klamer

 

Rachel Klamer

Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.