Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #23 is (bijna) uit! Met terugblikken op het afgelopen jaar, interviews met topatleten en tips voor jouw training en lifestyle. We geven je alvast een sneak preview.

 

Els Visser had een bewogen jaar met zeges op het rode tapijt én in de rechtbank. Jeroen Kreule sprak uitgebreid en openhartig met haar. Patrick Post verzorgde de fotografie.  

Donald Hillebregt en Lotte Wilms hebben het vizier op Tokio gericht. Voor beiden geen eenvoudige missie. In Tokio Calling spreken we Donald en Lotte werd geportretteerd op Bondi Beach. Je zal er maar wonen… 

Aanraders voor jouw bucketlist

Daan de Groot breekt andermaal een lans voor de duathlonsport. De Europees kampioen doet dat in Zofingen, ook wel het ‘Kona van de duathlon’. Een fijn avontuur en een aanrader voor ieders bucketlist. 

Over bucketlist gesproken: de 100 x 100 meter in het zwembad mag daar ook op. Wat een uitdaging! Marcia Jansen sprak met triatleten die hem al eens volbrachten en geeft ook tips voor andere niet-alledaagse trainingsavonturen. 

Verder in dit nummer

  • Teamcompetities seizoen acht in beeld 
  • Versus over ‘De Zijderoute’ 
  • De Meetrainer was in Renkum 
  • Terugblik op de NK’s van 2019 in Spotlight 
  • Twee wisselzones vol tips, tricks en informatie 
  • Rapportcijfers voor de Teamcompetities
  • Tips om groen(er) door het leven te gaan 

Zo kom je fit de winter door

Als extraatje hebben we voor jou de Transition Winterspecial! Daarin onder meer aandacht voor overwinteren, vier tips om jou winterhard te maken, binnen beter worden op de Tacx en vier alternatieve trainingen in je offseason.

-> De winterspecial blijven volgen voor nog meer inspiratie, trainingstips en voorbeelden? Ga naar de online special. 


 

Transition Magazine #23 verschijnt vrijdag 6 december 2019

Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De NTB verstuurt elke donderdag een nieuwsbrief met een samenvatting van het nieuws van die week en de populairste artikelen van transition.nl