Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #26 is onderweg! Na de zomerspecial (die heb je wel gelezen, toch? Anders alsnog doen!) is er weer een gedrukte editie onderweg. Met interviews, trainingsartikelen, tips voor lees-, kijk- en luistervoer, en veel fraai beeld van alles wat triathlon zo mooi maakt. Tijd voor een sneak preview.

 

Maarten van der Weijden is triatleet. Papperige benen of niet, de gouden olympiër van Beijing, volbracht intussen al drie triathlons. Zijn geplande halve ironman in Hoorn ging niet door, maar Van der Weijden is strijdlustig en hongerig. Hij gaf Jeroen Kreule een kijkje in zijn triathlonleven, dat ontstond in het kielzog van de intelligente lockdown afgelopen voorjaar. Lees het het hele interview nu ook alvast online.

Terugkeer

Niek Heldoorn is lang uit beeld geweest. Na een knie-operatie en een lange revalidatie is de NTC-atleet weer terug en voor hem komt er een jaar van de waarheid aan. Vivian Ruijters sprak met hem over zijn blessure, de terugkeer en zijn carrièrekansen. Dennis Kaspori liet Niek weer rennen, omdat het kan en legde dat op de gevoelige plaat vast.

Wil jij trainen voor een halve of hele triathlon? Paul Verkleij, triathloncoach en pas benoemde RTC-coördinator in Almere, helpt je op weg met het leggen van een stevige basis. Machiel Ittmann heeft die basis decennia geleden al gelegd. Als vijftiger zoekt hij nu naar marginal gains om zijn prestaties nog aan te scherpen. Gert Hardeman beschrijft Machiels zoektocht naar aerowinst en gratis seconden op het fietsonderdeel. Tim Buitenhuis ging op pad om Machiel in beeld te vangen.

Verder in dit nummer

De eerste artikelen zijn al op de website te vinden. Ben jij al begonnen met lezen?


 

Transition Magazine #26 verschijnt vrijdag 2 oktober 2020.
Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.