Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #29 komt eraan! Misschien ligt hij al op je deurmat of heb je zelfs de eerste artikelen al gelezen. Zo niet, dan kan het niet lang meer duren. Wij geven alvast een sneak preview.

 

Je hebt even op deze editie van Transition Magazine moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Transition #29 zit van voor tot achter vol met alles wat onze sport – en de lifestyle die erbij hoort – zo lekker maakt. We pakken in ieder geval uit met twee beeldverhalen om de wedstrijdsfeer in eigen land en op internationaal niveau te voelen, proeven en beleven. Want na twee jaar van weinig tot geen wedstrijden mogen we eindelijk weer!

En onze makers hebben meer inspiratie en fijn leesvoer voor jou in petto. Marcia Jansen sprak met onze zuiderbuur Matthieu Bonne over zijn avontuur op de Canarische Eilanden. Op elk eiland deed hij een hele triathlon. Dag na dag. Hoe dan?? Tja, dat vroegen wij ons ook af. Lezen dus dat artikel.

Over avontuur gesproken… Jeroen Kreule ging voor deze editie van Transition op zoek naar de magie van Ameland. Het Friese Waddeneiland is al twintig jaar de thuisbasis voor de crosstriathlon. Dat betekent veel mooie herinneringen die Jeroen optekende. Maar ook beloften, want de cross is in beweging.

Avontuur sijpelt ook door in het interview met Michiel de Wilde alias The Wild One. Hij reist de wereld over om zijn droom als proftriatleet waar te maken. In Transition doet hij een boekje open over zijn motivatie, leefstijl en gewoonten. Ook hebben we een interview met Quinty Schoens voor jou. Barbara Kerkhof sprak haar tijdens een trainingsstage in Namibië over de uitdagende combinatie van profwielrennen en triathlon.

Transition #29 staat vol met fijn beeldmateriaal van races (eindelijk we mogen weer!) en heerlijk leesvoer.

Verder in dit nummer

  • Bijpraten met Diede Diederiks, Daan de Groot, Joep Staps, Els Visser en Evert Scheltinga.
  • Een interview met Youri Zoon. De tweevoudig wereldkampioen kitesurfen is verknocht geraakt aan triathlon.
  • Start2Tri; over hoe nieuwkomers in de sport liefdevol en deskundig worden opgevangen door verenigingen triathlonorganisaties.
  • Spotlight waarin Kim van ’t Verlaat ons langs populaire hasghtags uit het duursportlandschap gidst.
  • De rubriek Voeding die Miriam van Reijen vult met tips voor het perfecte race-ontbijt.
  • Wisselzones vol tips, inspiratie, avonturen en gear.
  • SLOWTriatlon waarin snelheid eens alles behalve belangrijk is.

 


 

Transition Magazine #29 verschijnt op dinsdag 26 juli 2022.
Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


Jeannet Pennings

Verzorgt de webredactie van transition.nl en schrijft over training, gezondheid en triathlon als lifestyle.

Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.