Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #25 is uit! Een jubileumeditie waar je extra lang van mag genieten. We praten bij met hoofdrolspelers uit de vorige editie, want de wereld ziet er anders uit dan begin maart. Daarnaast verhalen over lockdown en perspectief voor als je weer unlocked bent. Tijd voor een sneak preview.

 

Han Poppema, Marco van der Stel en Lars van der Eerden hadden 2020 al helemaal uitgestippeld. In de vorige editie las je hun verhalen. Hoe gaat het nu met ze? En welke tips hebben ze voor ons? We belden ze om bij te praten.

Louis Delahaije is misschien wel bekender in de wielersport dan bij ons triatleten. Toch loopt hij al decennia lang mee en vaak voor de troepen uit in de triathlonsport. Hij was als bondscoach al bij de Spelen van 2000. Vivian Ruijters sprak met hem over zijn carrière, de huidige lichting Nederlandse atleten en lessen uit het verleden.

Trainen

We richten de blik op training! Ga jij al het buitenwater in? Dan heeft Jordi Meulenberg adviezen voor je. Want zwemmen buiten is anders dan in het zwembad. En trainen dus ook. In de huidige tijdgeest is virtueel samen trainen een must, zo lijkt het. Marcia Jansen zette alles over digitaal trainen op een rij. Erik-Simon Strijk is op zoek naar marginal gains en leidde ons naar Speeco waar ze custom made triathlonsturen fabriceren. Tech-voer voor liefhebbers.

Verder in dit nummer

  • Voeding door de jaren heen. Hoe deden ze dat in de jaren tachtig?
  • Avontuur: kroniek van een lockdown met Tessa Kortekaas en Cameron Wurf
  • Versus over verlangen
  • De Meetrainer bleef thuis
  • Tips van de redactie voor leuke events…aan de horizon
  • Een brief van NTB-directeur Rembert Groenman over solidariteit
  • Tokio Calling met Quinty Schoens

Binnenkort zijn ook de eerste artikelen online te lezen, dus houd Transition.nl in de gaten. Alvast veel leesplezier!


 

Transition Magazine #25 verschijnt dinsdag 19 mei 2020.
Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het magazine.