Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 1 min

Transition #24 valt deze week op de deurmat! Met de blik op 2020, interviews, tips voor je voeding en training en fraaie beelden uit verre oorden en ons eigen land. We geven je alvast een sneak preview.

 

Han Poppema is bezig met een enorme krachtproef. Met een goed doel als motivatie doet hij dit jaar een hele triathlon in elk van onze twaalf provincies. En hij organiseert het samen met een paar vrienden allemaal zelf. Thomas Sijtsma sprak met Han over zijn missie TwaalfTwintig. Het hele artikel is nu ook online te lezen.

Jeroen Visser en Lars van der Eerden zijn op niet-alledaagse manieren betrokken bij de triathlonsport. De een is uitvinder en helpt om de stayerproblematiek aan te pakken en de ander is sportpsycholoog die (top)atleten begeleidt. We spraken uitgebreid met de twee gepassioneerde triatleten. Jeroen Kreule en Vivian Ruijters tekenden elk een verhaal op en de beelden zijn van Lennaert Ruinen en Renée Tijdink. Lees online alvast ‘Zijn idee: niet stayeren met Solo’.

Aangrijpend

Een bijzonder verhaal werd gedeeld door René de Vent. Hij overleefde een hartstilstand toen hij vlak voor de finish van de triathlon in Hardenberg ineenzakte en door aanwezigen direct gereanimeerd kon worden. Aangrijpend en urgent tegelijk en met veel gevoel geïllustreerd door Studio Vonq.

Verder in dit nummer

  • De waanzin van de voedingswetenschap
  • Tips voor de basics en details van de borstcrawl
  • Versus over een vakbond voor proftriatleten
  • De Meetrainer was in Lelystad
  • Tips van de redactie voor leuke events
  • Uitleg over de democratie van de NTB en jouw rol daarin
  • Wat te doen bij conditieverlies

Binnenkort zijn ook de eerste artikelen online te lezen, dus houd Transition.nl in de gaten. Alvast veel leesplezier!


 

Transition Magazine #24 verschijnt vrijdag 20 maart 2020.
Nog geen abonnee? Meld je aan!

 

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De NTB verstuurt elke donderdag een nieuwsbrief met een samenvatting van het nieuws van die week en de populairste artikelen van transition.nl