Actueel

Hier vind je al het nieuws over triathlon en duathlon! Niet alleen nieuwtjes over triatleten en duatleten, over wedstrijdorganisaties, verenigingen en teams, maar uiteraard ook al het actuele wedstrijdnieuws in de vorm van verslagen, uitslagen, foto’s en videostreams. Vanuit binnen- en buitenland.

Weekend Wrap-up: week 36

De Tri-Ambla op Ameland werd gewonnen door nationaal crosstriathlonkampioen Mark Hamersma. Beste vrouw was Sandra Wassink.In Apeldoorn wonnen Gert Brinkman en Hanneke Boon de kwart. In Vroomshoop waren dat veteraan Edwin Ophof en Anne-Wil Veldman. Harm-Ja... Lees meer »

Transition #11 Sneak Preview

Vanaf vrijdag wordt Transtion nummer elf, het lifestyle magazine voor leden van de Nederlandse Triathlon Bond, bezorgd bij abonnees. Wij gunnen je alvast een sneak preview. \\\\\\\\\\\\ Dirk Wijnalda en Saris... Lees meer »

Mark Hamersma zesde bij XTERRA Denmark

MONS KLINT (DEN) – Een week geleden werd hij nog nationaal kampioen crosstriathlon. Dit weekeinde was Mark Hamersma ook in staat met de beste Europese triatleten mee te strijden om de titel. In het Deense Mons Klint - bekend om zijn witte krijtkliffen - result... Lees meer »

Weekend Wrap-up: week 35

Bij het NK Paratriathlon in Zwolle ontbrak wereldkampioen Jetze Plat. Hij is actief op het WK handbiken in Zuid-Afrika. Geert Schipper, vorig jaar in Rio zilver achter Plat, kende geen noemenswaardige tegenstan... Lees meer »

Weekend Wrap-up: week 34

Bij de Najaarstriathlon in Bodegraven domineerde Bart Witzier. Hij leidde de wedstrijd vanaf de start. Eenmaal op de fiets reed hij ver van iedereen weg. Ron Noordergraaf wisselde bijna drie minuten later. Deze... Lees meer »