Actueel

Hier vind je al het nieuws over triathlon en duathlon! Niet alleen nieuwtjes over triatleten en duatleten, over wedstrijdorganisaties, verenigingen en teams, maar uiteraard ook al het actuele wedstrijdnieuws in de vorm van verslagen, uitslagen, foto’s en videostreams. Vanuit binnen- en buitenland.

Fun Facts Ironman Hawaii

Een recordaantal van om en nabij de 2500 atleten staat vandaag aan de start van de veertigste Ironman Hawaii. Wat begon als een weddenschap, groeide uit tot het meest iconische duursportevenement ter wereld. Vl... Lees meer »

How to Watch Ironman Hawaii

Is het je niet gelukt om je te kwalificeren voor de jubileumeditie van de Ironman op Hawaii? Gelukkig hoef je vanuit Nederland ook niets te missen. Je moet er wel wat uithoudingsvermogen voor hebben en wat slaa... Lees meer »

Ironman zonder Julie Moss

Wat 40 jaar geleden begon als een, zo mag je wel zeggen, uit de hand gelopen weddenschap is inmiddels een niet te negeren sportief, commercieel en mediagerelateerd circus genaamd Ironman. De originele Ironman, die op Hawaii, viert het 40-jarig bestaan en Trans... Lees meer »

Wolthuizen en Van Dijk favoriet in Spijkenisse

Spijkenisse maakt zich dit weekeind alweer voor de derde keer op voor het Nederlands kampioenschap Run Bike Run. Op en rond het terrein van PRC Delta en Triathlon Vereniging Spijkenisse strijden de duatleten zondag om de laatste nationale titels van het seizoe... Lees meer »

Weekend Wrap-up: week 38

In het eerste echt herfstige weekend van dit jaar stonden er nog twee races in Nederland: Zwolle en Alphen aan den Rijn.In Zwolle ging de winst naar Matthijs Künzel, die op het lopen de winst naar zich toe ... Lees meer »
Team Kijani in Lille (foto Marc de Kort)

Koude Battle der Lage Landen in Lille

Dat de herfst in Nederland is begonnen, werd dit weekend duidelijk. Ook bij onze zuiderburen bleek het zondag hard te regenen. Zware regenbuien, een lage temperatuur en de nodige wind zorgden voor een gure eerste editie van de ‘Battle der Lage Landen’. Plaats ... Lees meer »

Transition #17 sneak preview

De zomer gaat voorbij, het seizoen is nagenoeg ten einde. Transition nummer 17 zit daarom vol met lekker leesvoer voor de lange herfstavonden die ons te wachten staan. Verschijningsdatum: 25 september. \\\\\\\... Lees meer »

Mooie finales voor de Teamcompetities in Nijmegen

Nijmegen was dit weekend het decor voor de 'grand final' van alle Divisies behalve de Eredivisie - die immers vorige week in Almere al de finalewedstrijd beleefde.In de 1eDivisie legde Rutger Duursma met zijn zege op de dubbele supersprint een sterke basis... Lees meer »

Almere haalt multisport WK-festival naar Nederland

De ITU Multisport World Championships - zes wereldkampioenschappen verspreid over een week - komt in 2020 naar Almere. Na het nieuws dat Challenge Almere-Amsterdam in 2019 al het EK over de lange afstand mag organiseren, volgt nu dus het nieuws dat ook het WK ... Lees meer »