Het einde van de zomer nadert met rasse schreden en daarmee ook het einde van het triathlonseizoen. Gelukkig is er nog de staart met onder andere de triathlon van Almere. Transition brengt een eerbetoon aan deze enige echte vaderlandse klassieker in onze sport. Maar ook heel veel ander fijn leesvoer! Verschijningsdatum: 6 september 2019.

\\\\\\\\\\\\

Transition neemt je mee op buitenlandse triathlonavonturen en zoekt naar pareltjes overal ter wereld. Ditmaal ging Ilona Rullens naar Zwitserland om zich met meer dan drieduizend anderen te vermaken in Genève. Ze ontdekte een wedstrijd die hier onterecht onbekend is gebleven. Lees het hele artikel nu al online.

\\\\\\\\\\\\

Met Jacomina Eijkelboom blikken we terug op haar onvoorstelbare Arch2Arc-missie. De ultra-atlete ging op eigen kracht van Londen naar Parijs: 140 km hardlopen, 33 km zwemmen en 291 km fietsen. Ze was 19 juni de eerste Nederlander en snelste vrouw ooit die de finish haalde.

\\\\\\\\\\\\

Het is nog volop nazomer in deze editie van Transition. Marije Pieterse-te Raa sprak met verschillende openwaterwemmers over inspirerende avonturen. Samen met het zeer fraaie beeld van Tim Buitenhuis brengt dit verhaal je nog even helemaal in zomerse sferen.

\\\\\\\\\\\\

In een openhartig interview maken we kennis met Jelle Lugten, de Nederlands kampioen duathlon op de lange afstand die eigenlijk wielrenner wilde worden. Tijdens een koers in Frankrijk klapte hij frontaal op een tegemoetkomende auto en daarmee viel zijn droom aan diggelen.

\\\\\\\\\\\\

En verder… Miriam van Reijen geeft je tips over hoe je met voeding optimaal kan herstellen, zodat je meer profijt hebt van je trainingsarbeid. In de rubriek Tokio Calling legt bondscoach Bas de Bruin uit aan welke eisen zijn atleten moeten voldoen. Bij TVS’90 in Spijkenisse kregen ze De Meetrainer op bezoek; Jeannet Pennings sloot aan bij de looptraining. Kim van ’t Verlaat somt zeven races op die (te) weinig Nederlanders nog kennen en Marcia Jansen dook voor jou in de zwembad-etiquette.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.