Juni is een zomerse maand en dat zie je duidelijk terug in jouw triathlonmagazine! Transition #21 is onderweg. Verschijningsdatum: 28 juni 2019.

\\\\\\\\\\\\

Malta is een eiland waar het bijna altijd goed toeven is. Cultuursnuivers en strandliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Oja, ze hebben er ook een Xterra-triathlon. Maud Golsteyn vertelt erover en Thomas Sijtsma vult aan met tips voor jou. Dit najaar kun je er ook weer terecht voor de Super League. Aanrader! -> lees het artikel online

\\\\\\\\\\\\

Als jij eens lekker weg wilt van de massa en andere paden wilt verkennen dan je gewend bent, dan is een lekkere trailrun die je gewoon met je vrienden kunt doen een heerlijke invulling voor een zomerdag of -avond. Marije Pieterse te Raa en Barbara Kerkhof leverden tekst en beeld van dit heerlijk lange leesverhaal.

\\\\\\\\\\\\

Een nieuw terugkerend item in Transition is de rubriek De Meetrainer, waarin een van onze redacteuren op bezoek gaat bij een vereniging. Jeannet Pennings trapt af bij De Zijl in Leiden.

\\\\\\\\\\\\

Twee jaar keek Weert uit naar het EK triathlon. De Limburgse stad genoot twee weekends van veel triathlonspektakel. En toen was het weer voorbij. Transition blikt terug met hele fraaie beelden. Gauw checken, langzaam genieten.

\\\\\\\\\\\\

Sander Verheuvel is al geplaatst voor Tokio 2020, als official. Marcia Jansen belde hem voor Tokio Calling. Miriam van Reijen onderzocht nieuwe sportdranken met hydrogels, Menno Koolhaas is openhartig over zijn herstartjaar en we zetten een heleboel wisseltips en weetjes op een rij voor jou.