De lente is begonnen en Pasen komt eraan. Tijd voor de nieuwste editie van jouw favoriete triathlonmagazine! Transition #20 is onderweg. Verschijningsdatum: 19 april 2019.

\\\\\\\\\\\\

Daan de Groot weet het zeker: Powerman is zwaarder dan Ironman. Hij won er eentje in Duitsland afgelopen weekend. Wij spraken hem vorige maand, over duathlon, zijn ambities en zijn verleden als wielrenner. Lees het hele interview ook online.

\\\\\\\\\\\\

Duursporters zijn duursporters. Het maakt niet uit of je in de zomer een andere sport beoefent dan in de winter, of sporten afwisselt. Wij spraken met vier sporters die zich niet graag in hokjes laten stoppen. Marcia Jansen bundelde hun verhalen en zocht ook toffe events uit waar jij volgend seizoen aan mee kunt doen als je ook een uitstapje wilt maken.

\\\\\\\\\\\\

Onze serie over triathlonbroers- en zussen, die begon met de gebroeders Strijk, wordt in deze editie afgesloten met Omar en Milan Brons. De Almeerders leven voor hun sport en maken elkaar beter. Jeannet Pennings sprak met ze en Arjan Baggerman zette de mannen voor de gelegenheid een keer op de foto in hun vrijetijdskleding. Zien we graag!

\\\\\\\\\\\\

Miriam van Reijen zocht voor jou uit hoe voeding door de levensjaren heen jouw carrière beïnvloedt. Interessant leesvoer! Verder spraken we met Jorik van Egdom over zijn ambities richting Tokio, hebben we een tof beeldverhaal over de Run Bike Run Series, zocht Jeroen Kreule uit hoe slim jouw sporthorloge is en hebben we een heleboel tips van topatleten voor jouw racedag verzameld.