Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen kijkt uit naar de start van het seizoen. Wij zeggen Hallo 2019! en trappen af met een aantal oude bekenden uit Transition en een heleboel vers leesvoer voor jou. Verschijningsdatum: 8 februari 2019.

\\\\\\\\\\\\

Maaike Caelers stopte eind vorig jaar met topsport. De toptriatlete is openhartig als ze door Marcia Jansen geïnterviewd wordt over haar carrière, de hoge pieken en diepe dalen en de reden om te stoppen met topsport. En ze geeft haar kijk op de toekomst. Lees het hele artikel ook online.

  \\\\\\\\\\\\

Profwielrenners die triatleet worden. Thomas Sijtsma zag een mooi verhaal, toen Cameron Wurf (überbiker op Hawaii) in de podcast van Rob Pouw zijn blik over het huidige profpeloton liet gaan. Zien we in de toekomst Richie Port, Geraint Thomas of Chris Froome opduiken in onze sport?

\\\\\\\\\\\\

Wie deelneemt aan een nieuwe triathlon, komt niet altijd in een gespreid bedje terecht. Marion Tuin kreeg wat meer avontuur op haar bord dan ze gewild had. Wij houden er wel van, dus we geven je ook tips voor als jij aan een eerstejaars evenement deel gaat nemen.

\\\\\\\\\\\\

Swimrun is ontzettend 2019! Marcia Jansen verzamelde verhalen van Nederlanders die al ervaring opdeden met deze betrekkelijk nieuwe vorm van combiduursport. Met platen om je vingers bij af te likken van de moeder aller swimruns, Ötillö. Wij brengen het als een serie op de website. Binnenkort de eerste editie!

\\\\\\\\\\\\

Verder geeft Miriam van Reijen inzicht in de zin en onzin van ontbijt, met recepten, hebben we een kleine polemiek over snel en kort versus lang en traag, blikken we nog één keer terug op de mooiste evenementen van 2018 en vertelt Marcel ten Wolde wat een Pathwaymanager doet binnen de NTB.