Het seizoen is afgelopen en hopelijk geniet jij heerlijk van je off-season. In Transition #18 helpen we je daarbij een handje, met lekker winters leesvoer, afgewisseld met warme zonnige gedachten. Verschijningsdatum: 30 november.

\\\\\\\\\\\\

Als je denkt aan winter, dan denk je als Nederlander al snel aan schaatsen. De Weissensee heb je vast van gehoord. Wist je dat daar ook een toffe triathlon gehouden wordt? En als je het nog verder van huis zoekt, dan is Quebec ook een optie. Misschien wordt de wintertriathlon-nieuwe-stijl zelfs ooit nog wel Olympisch…

  \\\\\\\\\\\\

Erik-Simon en Sven StrijkJeannet Pennings zocht de Strijk-brothers Sven en Erik-Simon op. De mannen slaan de handen ineen en hebben een nieuw triathlonteam opgericht. Wij dachten, triathlonbroers… dat levert een leuke serie op. We trappen dus af met de kilometervreters Strijk.

  \\\\\\\\\\\\

Hoe kom je fit de winter door? Wij keken met NTB-partner Zilveren Kruis naar tips om gezond en fit te blijven en vonden een heleboel haakjes in andere Transition-producties. Hiermee kun je wel even vooruit!

 \\\\\\\\\\\\

Ons dossier Enduro krijgt een mooi hoofdstuk als Barbara Kerkhof over trailrunning schrijft. En ze maakt er ook hele toffe foto’s bij. Wedden dat er wat seizoensplanningen aangepast gaan worden na het lezen van dit item?

 \\\\\\\\\\\\

Hij was al drie jaar op rij de snelste Nederlander op Hawaii en niemand kent hem. Derk de Korver woont, werkt, traint en doet zijn wedstrijden in de Verenigde Staten. Met Venice Beach als back drop willen we allemaal wel even wegmijmeren met ‘california dreaming’, toch?

 \\\\\\\\\\\\

Als je na de diagnose kanker en het hersteltraject een triathlon doet om voor jezelf, je familie en je vrienden te bewijzen dat je Strongerthanever bent, dan levert dat mooie verhalen op. En fraaie portretten. Lennaert Ruinen en Jeannet Pennings gingen samen op pad voor een fijn drieluik.

\\\\\\\\\\\\

Met de feestdagen in het vooruitzicht en off-season in volle gang is het oppassen dat je vorm niet teveel naar rond neigt. Gelukkig helpt voedingsdeskundige Miriam van Reijen je om het allemaal binnen de perken te houden. Met tips voor het aanpassen van je beweegritme en recepten om je eetgewoonten winterproof te maken.