De zomer gaat voorbij, het seizoen is nagenoeg ten einde. Transition nummer 17 zit daarom vol met lekker leesvoer voor de lange herfstavonden die ons te wachten staan. Verschijningsdatum: 25 september.

\\\\\\\\\\\\

Al jaren aan de top en nog lang niet versleten. Hoe doet ze dat, wat motiveert haar en hoe houdt ze het vol? Marcia Jansen sprak met Yvonne van Vlerken, die -openhartig als altijd- een mooi inkijkje geeft in meer dan een decennium profbestaan. Gelukkig had ze tussen al haar races door dit jaar ook nog tijd voor een trouwerij. Háár trouwerij.

\\\\\\\\\\\\

Na een lange zonnige lente en een zomer die heet en droog was, sloeg de regen plots in volle hevigheid neer tijdens het NK olympische afstand in Veenendaal. Koud, guur, herfstachtig. We hebben een mooi beeldverhaal voor je, met prachtige foto’s van Renée Witteveen en Kim van ’t Verlaat, die ook het beeld van de cover schoot.

\\\\\\\\\\\\

Beter zwemmen, slimmer zwemmen, sneller zwemmen. Als het over zwemmen gaat, dan kun je Jeannet Pennings midden in de nacht wakker maken. Gelukkig hoefde dat niet. Op een zonovergoten middag liet ze haar zwemslag analyseren door Iris Dijkstra van TRImprove. Ze gebruikte daarvoor de SmartPaddle. En dat zou jij ook moeten doen…

\\\\\\\\\\\\

Het onbekendste bekende fietsgebied van Frankrijk ligt misschien wel in de Cévennen. Nederlands’ beroemdste wielerboek speelt er zich af en Thomas Sijtsma ging er op vakantie. Hij sprak ook met de auteur Tim Krabbé en hij heeft drie mooie routes voor jou uitgezocht. Toch maar eens naartoe gaan dus.

\\\\\\\\\\\\

Kim Hittinger was als hardloopster vaak geblesseerd. Nu is ze triatlete en ze heeft de lifestyle van de combiduursport helemaal omarmd. Ambities zijn er ook volop. Tijd voor een gesprek met deze dame, die niks half kan doen.

\\\\\\\\\\\\

Wil jij een racefiets winnen? We geven niet vaak zoiets moois weg.  Je moet er uiteraard wel wat voor doen. En lees eerst het artikel over Circular Cycling, want jouw toekomstige fiets is een speciaal project van deze duurzame ondernemers. Jeroen Kreule ging bij ze langs en Tim Buitenhuis schoot de beelden.

\\\\\\\\\\\\

Miriam van Reijen helpt je om een dagje zonder vlees in je weekritme in te bouwen, we hebben een verhaal uit de geschiedenis van 40 jaar Ironman Hawaii, in het kader van Tokio Calling spraken we Maya Kingma en we verkennen voor jou de wereld van Enduro, want bij XL begint het duursportleven pas!

Copyright: Breca Swimrun

\\\\\\\\\\\\