Vandaag verschijnt Transition editie vijftien, het lifestyle ledenblad van de Nederlandse Triathlon Bond. Het seizoen is begonnen, dus veel frisse lente-platen, mooie verhalen en achtergronden die tot nadenken stemmen.

\\\\\\\\\\\\

Rani Škrabanja combineert haar studie aan de TU in Eindhoven met topsport. Ze droomt van een olympisch optreden. Jeroen Kreule zocht haar op en schreef haar verhaal. Met toffe beelden van Renée Tijdink.

Ken je dat, dat je piekmoment geweest is en je daarna op zoek bent naar jezelf, je motivatie en nieuwe doelen? Wat te doen met het zwarte gat? Martijn Veltkamp, auteur van Leven in Cadans, legt uit wat er met je gebeurt en geeft tips om de dip te voorkomen.

\\\\\\\\\\\\

Miriam van Reijen heeft vier lekkere recepten voor je, om zelf je energierepen te maken. Heerlijk!

\\\\\\\\\\\\

Onze vaste rubrieken Media en Wisselzone bevatten weer veel leuke tips. Voortaan geven we die ook over duurzaamheid. Daarnaast is er weer een Versus met deze keer de vraag of je nou echt zo nodig bezig moet zijn met al die details waar triatleten zo gek op lijken te zijn…en we portretteren collega Berteke de Jong sportend op haar werkplek bij de NTB. Living the brand!

\\\\\\\\\\\\

Als profwielrenner stond Liewe Westra bekend als Het Beest. Thomas Sijtsma schreef een boek over hem. Het ging niet goed met Liewe en hij stopte met fietsen toen hij zo depressief was dat hij amper zijn bed nog uit kwam. In triathlon vond hij nieuwe liefde voor sport. Moai sa, Liewe!

\\\\\\\\\\\\

En verder … lopen met een vermogensmeter, een ode aan atleten die ook official zijn, het avonturendagboek van expat Rob Pouw en alles wat je moet weten over cranklengte.

Veel leesplezier!