MOGAN (ESP_ – Alleen kilometervreters als Yvonne van Vlerken draaien hun hand niet om voor elke week een halve of hele triathlon. Werd ze vorige week nog ietwat teleurstellend vierde in de Challenge van Rome, dit weekeinde revancheerde The Flying Blonde Girl zich op Gran Canaria voor een volgende Challenge wedstrijd. Soepeltjes trok Van Vlerken de race naarzich toe, de Poolse Komander en Spaanse Noguera respectievelijk zes en acht minuten achterlatend. De mannenwinst ging naar de Spanjaard Pablo Dapena Gonzalez.

TRIATHLON MOGAN (ESP) 
(Ironman 70.3 afstand)

MANNEN -------------------------------
1 Pablo Dapena      ESP 4.00.25
2 Andi Boecherer     GER 4.00.42
3 Patrick Lange      GER 4.01.17

VROUWEN ------------------------------
1 Yvonne van Vlerken      4.38.41
2 Ewa Komander      POL 4.43.45
3 Anna Noguera      ESP 4.46.21
Bronnen:
– Wim van den Broek, NTB-persdienst