OLDENZAAL – De eerste van vijf duathlons meetellend voor de nationale Run-Bike-Run-series is vandaag in Oldenzaal gewonnen door Trican Nijmegen. Bij de vrouwen was het team van TC Twente het beste. Trican met oud-nationaal duathlonkampioen Nils Pennekamp, toptriatleet Donald Hillebregt, duatleet Thijs Wiggers en oud-baanatleet Dennis Licht was te sterk voor Triteam Groningen en Hellas Utrecht. De deelnemers legden in estafettevorm achter elkaar een korte duathlon af. TC Twente stuurde Sam Wennink, Nikki Olde Monnikhof en Deborah Wissink naar hun thuiswedstrijd. Hellas Utrecht werd tweede, RTC Brabant – vorig jaar winnaar van de RBR Series eindigde derde.

UITSLAGEN 
TEAM-RELAY DUATHLON OLDENZAAL
(team-relay 2,5L - 9F - 2L)

MANNEN --------------------------------
1 Trican Nijmegen  
2 Triteam Groningen 
3 Hellas Utrecht 

VROUWEN -------------------------------
1 TC Twente 
2 Hellas Utrecht 
3 RTC Brabant 
Bronnen:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst