PUTRAJAYA (MAL) – Thomas Bruins prolongeerde zondag voor de tweede keer zijn titel in de Powerman duathlon van Putrayaja. Bruins was fors sneller dan zijn naaste concurrent, Matt Smith. Die had bijna tien minuten meer nodig om de eindstreep te bereiken. Bij de vrouwen werd het Oranje feestje nog verder opgeluisterd met een fraaie tweede plaats van Miriam van Reijen. Zij hoefde alleen de Hongaarse Anna Eberhardt voor te laten. Na haar winst in de Powerman van Mallorca pakte Van Reijen hier dus al haar tweede Powerman-podiumplaats van 2018.

DUATHLON PUTRAJAYA (MAL)
(Powerman afstand)

MANNEN -------------------------------
1 Thomas Bruins        2:38:17
2 Matt Smith       AUS 2:47:26
3 John Leerams Chicano  PHI 2:47:26

VROUWEN ------------------------------
1 Anna Eberhardt     HUN 2:54:04
2 Miriam Van Reijen      3:04:04
3 Monica Torres      PHI 3:06:42
Bronnen:
– John Raadschelders
International Powerman Association