Vrijdag verschijnt Transition editie dertien, het lifestyle ledenblad van de Nederlandse Triathlon Bond. Het is de eerste editie van 2018 met veel winterse items, offseason activiteiten en achtergronden.

\\\\\\\\\\\\

Fotograaf Lennaert Ruinen toog voor ons naar de Flevopolder voor het betere koek&zopie-gevoel. Wintertriathlon in optima forma. Genieten van prachtig beeld én bekende winnaars.

\\\\\\\\\\\\

De Canadees Lionel Sanders is extreem. Wereldkampioen lange afstand bij de ITU, nummer twee in Kona afgelopen jaar en 95% van de tijd binnen te vinden voor zijn trainingen. Hij was ook drugsverslaafd. Marcia Jansen sprak uitgebreid met deze extreme persoonlijkheid.

\\\\\\\\\\\\

We brengen een ode aan de kneuterigheid, met een fijne longread van Jeroen Kreule uit Terheijden. Wat maakt deze Brabantse triathlon zo geliefd onder atleten, publiek en omwonenden?

\\\\\\\\\\\\

Lekker warm en veilig binnen fietsen in de wintermaanden? Thomas Ettema kiest bewust voor de kou, het donker en de buitenlucht. Jij ook, nadat je dit gelezen hebt.

\\\\\\\\\\\\

Wat als je zo goed bent als organisator van wedstrijden dat je er je werk van kunt maken. Samen met je beste vrienden. Een openhartig gesprek met drie helden in hemdsmouwen, Jort, Jefry en Richard.

\\\\\\\\\\\\

En verder … energiek de winterkou in met tips van Miriam van Reijen, een nieuwe Versus vol controverse, vijf tips voor als je een evenement wilt gaan organiseren en Sarissa de Vries helpt je de juiste coach te kiezen.

Veel leesplezier!