Vanaf vrijdag wordt Transtion nummer elf, het lifestyle magazine voor leden van de Nederlandse Triathlon Bond, bezorgd bij abonnees. Wij gunnen je alvast een sneak preview.

\\\\\\\\\\\\

Dirk Wijnalda en Sarissa de Vries geven parcourstips voor het EK in Almere. Speciaal voor alle deelnemers alvast online beschikbaar. Ook geschikt voor deelnemers aan de halve triathlon!

\\\\\\\\\\\\

Het opzienbarende Ironman-debuut van overlever en triathlontalent Els Visser, opgetekend door Thomas Sijtsma

\\\\\\\\\\\\

Erben Wennemars deelt zijn triathlongevoel en Jacob Veenstra heeft een paar mooie kruidige uitspraken in de rubriek Allround

\\\\\\\\\\\\

Van de hand van Erik-Simon Strijk hebben we een gerse plattegrond van toeristisch Rotterdam. Wat moet je als deelnemer en supporter weten als je de Maasstad bezoekt? De Rotterdamse redactieleden van Transition zetten het op een rij.

\\\\\\\\\\\\

Marcia Jansen interviewde Nederlandse triatleten die wonen, werken en trainen in het buitenland en naar Rotterdam komen om deel te nemen aan het WK. Jaloersmakende verhalen!

\\\\\\\\\\\\

Voordat je aan de laatste races van je seizoen gaat beginnen heeft Miriam van Reijen nog een paar recepten voor die extra edge op raceday, of het ultieme herstel na afloop. Eet smakelijk…