Editie #8 van Transition Magazine is onderweg naar jouw brievenbus. Wat kun je allemaal verwachten in deze bijzondere editie?

Een uitgebreid interview met Jorik van Egdom, die als enige Nederlander deelnam aan de Super League Triathlon. Meteen goed voor de coverfoto!

\\\\\\\\\\\\

We gaan op avontuur in Abu Dhabi, waar je kunt racen als een F1-coureur. Finn Zwager woont al achttien jaar in Dubai en neemt ons mee om te vertellen over trainen en racen in de woestijn.

\\\\\\\\\\\\

Transition Travel brengt een ode aan de weekend warriors. Waar gaan ze naartoe om zich te vermaken, met vrienden of clubgenoten eruit te zijn, of lekker hard te trainen? Jeroen Kreule bespreekt zeven bestemmingen dichtbij – en net wat verder weg van huis- om een sportief weekend door te brengen.

\\\\\\\\\\\\

Triathlon is ideaal als je niet wilt kiezen, zegt zij-instromer Lisa Westerhof. En ze is niet de enige topzeiler die er zo over denkt.

\\\\\\\\\\\\

Als Miriam van Reijen over sport&voeding schrijft, dan loont het om op te letten. Ditmaal gaat het over fit met vet. Niet onderschatten, de positieve rol die vet speelt in je prestatie!

\\\\\\\\\\\\

De hele winter verbleef hij in Zuid-Afrika. Onlangs debuteerde Evert Scheltinga daar ook als professional op de Ironman. Hoe ziet zijn trainingsdag eruit? Transition vroeg het aan de Arnhemmer

 

Als uitsmijter hebben we 24 pagina’s vol met tips, wetenswaardigheden en info voor beginnende triatleten toegevoegd. Draai je magazine om en je kunt helemaal opnieuw beginnen. Met onder andere:

Het triathlon- en duathlon ABC.

\\\\\\\\\\\\

Een korte tijdslijn met de hoogtepunten in onze sport. Hier online vind je een uitgebreider versie.

\\\\\\\\\\\\

Wat iedereen tenminste zou moeten weten over de regels in een triathlon of run-bike-run

 

Allemaal bekende info? Maak er dan een startende, potentiële of latente triatleet blij mee!