Wie ben je / wat doe je?
De scholentriathlon in Hoogvliet-Spijkenisse wordt georganiseerd door TVS’90. Binnen de organisatie zijn Remco Vitscher (voorzitter), Jeroen van ’t Verlaat (technische commissie) en Daniëlle Vitscher (organisatie algemeen) een paar van de trekkers. “Dit jaar houden we voor de derde keer onze Scholentriathlon en doen er naast de scholen in het voortgezet onderwijs nu ook de basisscholen mee. We hopen vrijdag 9 juni maar liefst 1.000 kinderen enthousiast kennis te laten maken met onze mooie triathlonsport. Individueel of in teamverband.”

Waarom ben je ambassadeur van het WK Triathlon?
Als WK Ambassadeur kunnen wij rondom ons evenement veel ‘nieuwelingen’ attenderen op het spectaculaire WK weekend en hopen we dat onze deelnemers doorstromen naar de KIDS race bij het WK. De NTB en de Gemeente Rotterdam helpen ons vervolgens met de T-shirts, clinics en helmen. Een voor alle partijen vruchtbare samenwerking dus.