Wie ben je / wat doe je?
Ik ben Martin Vermeer, lid van RTC Den Haag en teamcaptain van RTC Heren 1 in de Teamcompetities. Daarnaast ben ik lid van de landelijke Teamcompetities organisatie, waarin ik verantwoordelijk ben voor de operationele coördinatie van de Eredivisie wedstrijden.

Waarom ben je ambassadeur van het WK Triathlon?
Het is een uniek, supergaaf evenement. Waarschijnlijk het grootste triathlonevenement dat Nederland ooit zal hosten, daar móet je gewoon bij zijn! Dat enthousiasme wil ik graag gebruiken om meer mensen te activeren om het feestje mee te gaan maken.

Hoe geef je (zelf, met je vereniging, met je organisatie) invulling aan dit ambassadeurschap? Wat ga je / gaan jullie concreet doen?
Mijn idee is om via Facebook bekendheid te gaan geven aan dit spektakel en daarnaast in samenwerking met het bestuur & trainingscoördinator een ‘evenement’ te organiseren waarbij we met grote groep komen toeschouwen bij de elite-wedstrijd. Met als afsluiting een gezamenlijk etentje (afhankelijk van tijdschema). Ieder triatleet uit Den Haag moet hier gewoon bij zijn. Ik wil ook proberen of er andere kanalen (bijvoorbeeld ‘Haagsche Topsport’) gebruikt kunnen worden om hier ruchtbaarheid aan te geven in de aankondiging van het ITU evenement.