Wie ben je / wat doe je?
Ondernemende mensen hebben vaak één ding gemeen: ambitie. Ze onderscheiden zich via prestaties op professioneel vlak en leggen de lat hoog. Hard werken en drukke agenda’s horen daarbij.
In die agenda’s staan sport en gezondheid zelden ingeschreven. Onterecht. Ironmanagers is een triathlonclub voor ondernemende sportievelingen. Een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinden, die sport wel in hun agenda zetten. Uit gezondheidsoverwegingen én uit ambitie. Maar met een aanpak die ze kennen uit hun job: professioneel begeleid, verantwoord opgebouwd en kaderend in een lange termijnplanning.
Ironmanagers streven naar de perfecte balans tussen werk, gezin en sport. Bovendien is bewezen dat gezonde sportbeoefening ook de professionele prestaties positief kan beïnvloeden.

Dit is het idee waarmee we als vereniging in 2014 zijn gestart .We zijn vrij ambitieus en organiseren dit jaar dan ook een zwemloop en alweer een tweede editie van de Triathlon Experience, (waar ook de finale van de 3eDivisie zal plaatsvinden) Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met triathlon. Vorig jaar zijn we in de 3eDivisie teamcompetitie binnengekomen en meteen gepromoveerd naar de Schuiteman 2eDivisie. Ons motto: “work hard, play hard” en dat werkt!

Waarom ben je ambassadeur van het WK Triathlon?
Rotterdam gaat natuurlijk een groot feest worden en we zullen onze eigen atleet Gerben Pouw die zich al heeft gekwalificeerd extra komen aanmoedigen!