Pyramideduathlon deels afgelast vanwege onweer

AUSTERLITZ – De langste afstand in het wedstrijdprogramma van de Pyramide duathlon van Austerlitz moest op het laatste moment worden afgeblazen. Een hardnekkig, hevig noodweer hing precies boven het landgoed rondom de pyramide, waar de crossduathlon zou plaats hebben. De korte afstand, die eerder van start was gegaan, kon nog wel worden afgelegd en leverde de derde opeenvolgende zege voor Anniek Bloemendaal, nota bene een zwemster, op. Corné Kool was de snelste man.

UITSLAGEN 
CROSSDUATHLON AUSTERLITZ 
(4,5L - 13MTB - 2,5L)

MANNEN ------------------------------
 1 Corné Kool        1.03.17
 2 Ger Inberg        1.05.15
 3 Arnoud van Garderen    1.05.28

VROUWEN -----------------------------
 1 Anniek Bloemendaal    1.13.53
 2 Janneke Busser      1.15.54
 3 Marleen Stroomer     1.17.53
 
Bronnen:
– Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Pyramide duathlon Austerlitz