Nog 500 dagen te gaan tot de Spelen van 2012 – kaartverkoop open

LONDON (GBR) – Nog 500 dagen te gaan, en dan zullen de Olympische Spelen van 2012 losbarsten in en rond London. Met voor de vierde keer de triathlon op het programma. Daar waar de voorgaande keren de mannen- en de vrouwentriathlon daags na elkaar werden afgewikkeld, worden de wedstrijden nu wat verder uit elkaar getrokken. De vrouwenwedstrijd is onderdeel van ‘super-zaterdag’ 4 augustus om 09.00 uur, en de mannenwedstrijd volgt op dinsdag 7 augustus om 11.30 uur.

De wedstrijden vinden plaats in Hyde Park, waar de afgelopen jaren ook de ITU World Championships Series wedstrijd plaatsvond. Met zwemmen in de ‘Serpentine’, het fietsen langs enkele landmarks als Buckingham Palace, Wellington Arch, Speakers Corner en Constitution Hill, en het lopen geheel in Hyde Park.

De kaartverkoop voor alle onderdelen van de Spelen is met ingang van vandaag ook geopend (tot 26 april). Voor de triathlon zijn er tickets verkrijgbaar vanaf 20 Pond. Uiteraard is het mogelijk om kostenloos je langs delen van het fietsparcours rond Hye Park op te stellen..