Club Fysio Therapie nieuwe hoofdsponsor voor Triathlon Heerenveen

HEERENVEEN – De triathlon van Heerenveen heeft een nieuwe hoofdsponsor mogen verwelkomen. Club Fysio Therapie zal de komende vijf jaar hoofdsponsor worden van het evenement. Het triathlon evenement zal daarom doorgaan onder de naam “Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen”. De wedstrijd zal op 29 mei 2010 plaatsvinden rondom het Belvedère museum in Oranjewoud. Omdat er een nieuw parc-fermé is, kunnen er dit jaar meer deelnemers dan ooit deelnemen. Naast de Olympische afstand staat er een achtste een zestiende en voor de jongste jeugd een 1/32e op het programma. Naast individuele deelname kan men bij de achtste triathlon ook in trio’s meedoen. /r/n/r/nNaast de triathlon zijn ook de triatleten van AV Heerenveen gesponsord door Club Fysio Therapie. De triatleten van AV Heerenveen zullen de verschillende wedstrijdseries in nieuw clubtenue laten zien dat triathlon leeft in Friesland! Informatie over lidmaatschap en triathlontrainingen zijn te vinden op: http://www.avheerenveen.nl

Foto: de triatleten van AV Heerenveen in hun nieuwe clubtenue

Bronnen:/
Club Fysio Therapie Triathlon Heerenveen