Maikel Zuijderhoudt verlaat UPC Triathlon Team

ALMERE – Na anderhalf jaar te zijn uitgekomen voor het UPC triathlon team is er op verzoek van Maikel Zuijderhoudt per direct een eind gekomen aan de samenwerking. Zuijderhoudt heeft aangegeven dat sinds hij in de nationale juniorenselectie zit, de belangen voor beide partijen niet goed zijn te combineren en hij hierdoor meer druk ervaart. Deze situatie acht hij niet wenselijk voor zijn ontwikkeling als atleet.

Aangezien de ontwikkeling van Zuijderhoudts sportcarrière voor teammanagers Jeroen Schenk en Merijn Schuurman voorop staat, hebben zij besloten volledig mee te werken aan het verzoek van Zuijderhoudt om het team direct te verlaten. Natuurlijk vinden zij het erg jammer dat nu geen onderdeel meer uitmaakt van het UPC triathlon team. Desondanks wensen zij hem veel succes toe in zijn verdere sportcarrière.

Bronnen:
Merijn Schuurman
UPC Triathlon Team