Triathlonweb en Triathlonforum slaan handen ineen

De vaste bezoekers aan zowel Triathlonweb als Triathlonforum zal het wellicht zijn opgevallen dat sinds gisteren de sites veel op elkaar zijn gaan lijken. De beheerders van beide sites, Hans Geerts en Wijnand van der Vet, hebben eerder deze week afspraken gemaakt om Triathlonweb en Triathlonforum sterker aan elkaar te verknopen.

Triathlonforum is in 2006 door Van der Vet gestart om een plaats te bieden aan discussies en vragen over triathlon en duathlon. In de afgelopen paar jaar is Triathlonforum uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap met inmiddels bijna 400 geregistreerde deelnemers. Het forum biedt niet alleen gelegenheid om met elkaar over ontwikkelingen in de sport van gedachten te wisselen, maar is inmiddels ook een aardig gevulde ‘kennisbank’ met antwoorden op veel vragen die er leven bij (met name beginnende) tri- en duatleten.

Door de samenwerking tussen beide webdiensten voor tri- en duatleten hopen zowel Van der Vet als Geerts het gebruik van allebei zal worden gestimuleerd. “Momenteel is alleen de ‘look and feel’ van Triathlonforum meer in de stijl van Triathlonweb gezet, en is op Triathlonweb nadrukkelijker de link met Triathlonforum gelegd. Voor de toekomst gaan we kijken of we beide sites volledig kunnen integreren”, aldus Van der Vet en Geerts.

Bronnen:
Triathlonforum.nl