Frank Heldoorn organiseert nacht van DE triathlon

HUIZEN – In een reactie op de poll hier op Triathlonweb heeft de lange-afstandscoördinator van de NTB, Frank Heldoorn, laten weten dat hij zelf ook al enige met dat idee rondliep, en er nu wat mee gaat doen. Op zaterdag 11 oktober organiseert hij de nacht van DÉ triathlon, niet toevallig in de nacht dat aan de andere kant van de aardbol de Ironman van Hawaii plaatsvindt.

Op zaterdag 11 oktober is iedereen met een hart voor de lange afstand (of de potentie daartoe) welkom. Het programma start dan met een gezamenlijke training. Daarna wordt voor een gezamenlijk diner aangeschoven terwijl ondertussen de start van Hawaii plaatsvindt, waarvan tijdens het diner live beelden vertoond gaan worden op een groot scherm. Afhankelijk van de toeloop wordt de locatie bekend gemaakt en het definitieve programma bekend gemaakt. Opgeven voor deze ‘Nacht van DE triathlon’ kan vóór donderdag 25 september op info @ frankheldoorncoaching.nl. De kosten voor deelname bedragen € 22,50.

Bronnen:
Frank Heldoorn