Nederlanders domineren indoor Triathlon Kirchberg

KIRCHBERG (LUX) – Triatleten uit de nationale selectie hebben dit weekend de indoor triathlon in Kirchberg naar hun hand gezet. Bij de mannen bezetten Luc van Es, Edo van der Meer en Martijn Dekker de eerste drie plaatsen. In Le Coque Arena was een zwembad, fietspiste en loopparcours uitgezet. In series en halve finales kwamen naast het drietal ook Lesley Derks en Gerbert van den Biggelaar tot de halve finales. De zes beste triatleten ontmoeten elkaar aan in een finale over deze ultrakorte afstanden. Van Es was beste fietser en lopen er eindwinnaar.

UITSLAGEN 
INDOOR TRIATHLON KIRCHBERG (LUX)

MANNEN ----------------------------- 
 1 Luc van Es         10.27
 2 Edo van der Meer      10.34
 3 Martijn Dekker       10.35
 4 Joe Mil       LUX  10.38
 5 Julien Labdant   FRA  10.59
 6 Yannick Lienders  LUX  11.12

VROUWEN ----------------------------
 1 Liz May       LUX  11.20
 2 Celine Schaerer   SUI  12.04
 3 Clementine Berthon FRA  12.29

Bronnen:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst