Machielsen en Griffioen winnen offroad duathlon Wierden

WIERDEN – Jeroen Machielsen en Alieke Griffioen hebben zondag de off-road duathlon van TV Argo in Wierden op hun naam geschreven. Op het snelle parcours op ’t Lage Veld won Griffioen met overmacht. Het verschil met nummer twee, Saskia Bekhuis was maar liefst vijf minuten. Vanaf de start nam Griffioen de leiding om die vervolgens niet meer af te staan. Bij de heren was Machielsen overtuigend. De man uit Nijverdal, van oorsprong een sterke loper, ging na de eerste run aan de leiding maar werd op de hielen gezeten door een viertal achtervolgers, waaronder Vincent Hentzepeter, Stefan en Martijn Paalman en Noël Elsinghorst.

UITSLAGEN 
OFFROAD DUATHLON WIERDEN

MANNEN -----------------------------
 1 Jeroen Machielsen   1.11.34
 2 Stefan Paalman    1.12.18
 3 Vincent Hentzepeter  1.12.26
 4 Noel Elzinghorst   1.12.34
 5 Martijn Paalman    1.12.54
 6 Henkjan van Goor   1.13.39

VROUWEN ----------------------------
 1 Alieke Griffioen   1.20.05
 2 Saskia Bekhuis    1.25.38
 3 Ans Lammertink    1.27.43

Bronnen:
Alby Mulder
Triathlonvereniging ‘Argo’, Wierden