Janine Herweijer en Gilles Janssen succesvol in Nevis Triathlon

CHARLESTOWN (SKN) – Janine Herweijer en haar partner Gilles Janssen hebben zondag een eerste respectievelijk tweede plaats behaald in de triathlon op het Caribische eiland Nevis. Herweijer was Jessica Geist van het zustereiland St. Kitts te snel af. Geist leidde samen met Claire Morall de wedstrijd na het zwemmen, maar werd op de fiets door Herweijer bijgehaald. Op het looponderdeel wist Geist het gaatje niet meer te dichten. Bij de heren hoefde Janssen alleen de lokale favoriet Reggie Douglas voor te laten. Op de Sprint-afstand waren nog enkele andere clubgenoten van Aquapoldro actief.

UITSLAGEN 
TRIATHLON NEVIS (SKN)

MANNEN -----------------------------
 1 Reggie Douglas   SKN  2:26:26
 2 Gilles Janssen      2:33:06
 3 James Weekes    SKN  2:35:28

VROUWEN ----------------------------
 1 Janine Herweijer     2:51:24
 2 Jessica Geist    SKN  2:53:35
 3 Clare Morrall    GRN  2:57:25

Bronnen:
Janine Herweijer
Nevis Cycle Club