Inschrijving voor Holten opent wederom op 15 december

HOLTEN – De inschrijving voor de 23e editie van de Triathlon van Holten, één van Nederlands grootste triathlons, zal op 15 december weer worden geopend. De wedstrijd vindt plaats op 7 juli. Holten omvat zoals iniddels gebruikelijk wedstrijdseries voor de Elite, Senioren, Masters, Junioren en de recreatieve wedstrijden over de kwart en achtste triathlon. De Elite wedstrijd is ook volgend jaar weer een internationale ITU Points Race en is één van de Europese Premium Cup wedstrijden, hetgeen Nederlandse toptriatleten de gelegenheid geeft om zich te meten met toppers uit andere landen.

De inschrijving voor alle wedstrijdseries, zowel de recreatieve als de overige, gaat op 15 december 2006 van start. Net als vorig jaar kunnen de belangstellenden voor de recreatieve wedstrijden voor de kwart en achtste triathlon zich tot 15 januari 2007 aanmelden. De organisatie verwacht weer een enorme belangstelling. Indien zich (net als voorgaande jaren) weer meer atleten aanmelden dan er startplaatsen voorhanden zijn, zal er op 19 januari 2007 onder toezicht van een notaris een loting worden gehouden.

Bronnen:
Hendri Markvoort
Triathlon Holten