Davilex Triathlon Team krijgt versterking in 2007

BODEGRAVEN – Dave Rost, Remy Vasseur en Erik Simon Strijk zullen met ingang van het volgend seizoen in Davilex kleuren hun opwachting in wedstrijden gaan maken. Tegelijkertijd neemt het team afscheid van Paul ten Brink en Dennis Broer. Naast Rost, Vasseur en Strijk blijven Sione Jongstra, Bas Borreman, Danne Boterenbrood en Gerbert van den Biggelaar deel uitmaken van het Davilex Triathlon Team.

Met de drie nieuwe aanwinsten is het team van volgend jaar zowel in breedte als in de top sterker geworden. Alle drie de atleten hebben de ambitie en het talent om succesvol te zijn op de lange afstand triathlons. Vasseur en Strijk zijn de jonge aanwinsten. Zij hebben als junior en neo-senior al laten zien het één en ander in hun mars te hebben. In de komende jaren zullen zij dat ook op de wedstrijden over langere afstanden laten zien. Rost draait al wat langer mee op de lange afstand. Hiermee meent het team weer een goede mix gevonden te hebben van jeugd en ervaring waarmee voor de ‘jonkies’ een prima omgeving ontstaat om zich te ontwikkelen terwijl de ‘oudjes’ scherp moeten blijven om niet voorbij gestreefd te worden.

Bronnen:
Gert Terlouw
Davilex Triathlon Team