Nederlandse AA Drink triathlonteam houdt op te bestaan

ALMERE – Eind 2007 zal het Nederlandse deel van het AA Drink Triathlonteam ophouden te bestaan. Na zeven seizoenen Het Belgische deel van het Team – met als kopman meervoudig Almere winnaar Gerrit Schellens – gaat nog wel door. Het AA Drink Triathlonteam (waarvan onder meer Sander Berk, Youri Severin en Dennis en Tracy Looze deel uitmaken) is jarenlang een vaste waarde geweest in de Nederlandse triathlonwereld. Het team kan terugblikken op vele successen en veel talent heeft via het AA Drink triathlonteam de kans gekregen in haar sport te groeien.

AA Drink heeft nu besloten om andere initiatieven te starten en daarvoor de beschikbare middelen anders aan te wenden. AA Drink blijft de triathlonsport wel steunen, onder andere door in 2007 partner te zijn van de triathlons in Stein, Holten en Nieuwkoop.

Bronnen:
Alex Schuttert
AA Drink Triathon Team