Luc van Es zesde in ITU Points Race Genève

GENEVE (SUI) – Neo-senior Luc van Es zette dit weekeinde zijn succesvolle prestatie van vorige week in Kiel (negende) door. In de ijzersterk bezette ITU Points Race in het Zwitserse Genève leverde Van Es een knappe prestatie door als zesde te finishen, de beste race van de oud-judokampioen uit Elsloo ooit. Van Es kandideert zich daarmee voor een topklassering bij de neo-senioren op het WK in Lausanne over twee weken. Oud-wereldkampioen Bevan Docherty toonde aan in vorm te zijn om zijn wereldtitel te heroveren. De Nieuw-Zeelander won de race voor tweevoudig Europees kampioen Andrew Johns.

UITSLAGEN 
ITU POINTS RACE GENEVE (SUI)

MANNEN ------------------------------
 1 Beven Docherty     NZL 1.59.28
 2 Andrew Johns      GBR 1.59.38
 3 Dan Alterman      ISR 2.00.06
 4 Andrea d'Aquino    ITA 2.00.40
 5 Daniel Fontana     ITA 2.01.35
 6 Luc van Es         2.01.58

VROUWEN -----------------------------
 1 Felicity Abram     AUS 2.14.11
 2 Magali Messmer     SUI 2.14.48
 3 Beatrice Lanza     ITA 2.16.04 

Bronnen:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst