Triathlon Hengelo wordt TCT-onderonsje

HENGELO – De zondag gehouden triathlon in het Gelderse Hengelo werd een prooi voor twee leden van Triathlon Club Twente. Bij de dames was Brigit Landewe in de eerste serie duidelijk de snelste. De in de latere serie gestarte Annemarie Wessels kwam niet meer in de buurt van de tijd die Landewe eerder had neergezet. En bij de heren was het Guido Gosselink die de wedstrijd van start tot finish maakte.

Gosselink kwam dit weekeinde niet in de buurt van zijn (eigen) parcoursrecord: “Deze wedstrijd kwam mij beter uit dan een wedstrijd in Frankrijk komend weekend. Dat kost me gewoon teveel reistijd. Dan is het leuk om in mijn geboortedorp mee te doen. Echt scherp was ik vandaag niet, maar dat was voor de overwinning ook niet nodig. Ik ga me nu verder voorbereiden op het NK triathlon lange afstand in Stein over drie weken.”

UITSLAGEN 
TRIATHLON HENGELO

MANNEN ----------------------------
 1 Guido Gosselink     1.51.35
 2 Noël Elsinghorst     1.54.19
 3 Sjoerd Hermsen      1.59.33
 4 Marcel Wienholts     1.59.50
 5 Maarten Peters      2.03.22

VROUWEN ---------------------------
 1 Brigit Landewe      2.06.58
 2 Annemarie Wessels    2.11.03
 3 Indra Bimmel       2.12.50

Bronnen:
Wim van den Broek, NTB-Persdienst
Guido Gosselink
Triathlon Hengelo (Gld)