Stein ondersteunt kankerbestrijding tijdens evenement

STEIN – Rondom het triathlonweekend van Stein, van 30 juni t/m 2 juli zullen diverse acties worden gevoerd ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit initiatief van oud-bestuurslid Henk Cals wil de Stichting Triathlon Stein haar maatschappelijke en sociale betrokkenheid onderstrepen. “Tijdens de SABIC Triathlon zal onze stichting dit erkende doel volop steunen”, aldus voorzitter Harrie Impelmans van de Stichting Triathlon Stein. “We willen mensen informeren en bewustmaken over de ziekte kanker. Ook laten we zien waar KWF Kankerbestrijding voor staat en wat ze op dit gebied allemaal doet met de ingezamelde gelden. Uiteraard willen we ook via diverse acties een mooi bedrag inzamelen dat geheel ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.”

“De SABIC Triathlon Stein is een feest en moet dat ook vooral blijven. Toch meen ik dat het ook op een feest gepast is om eens stil te staan bij ernstige zaken in ons leven. Ik hoop dat onze acties slagen en dat we veel mensen kunnen bereiken zodat we een mooi bedrag kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding. Zij zullen veel goed werk doen met dat geld”.

De acties ten bate van de KWF Kankerbestrijding zullen de komende tijd door de Stichting Triathlon Stein verder worden uitgewerkt en gecommuniceerd.

Bronnen:
Roy Gelissen
Sabic Triathlon Stein