Frank Heldoorn geeft clinics over hartslagmeting en voeding

HUIZEN – Frank Heldoorn verzorgt in januari en maart een aantal workshops over hartslagmeting en voeding. In samenwerking met een aantal winkels zal Nederlands meest prominente lange-afstandsatleet op diverse plaatsen in den lande het een en ander vertellen over effectief en verantwoord trainen met de hartslagmeter en sportvoeding als hulpmiddelen. Daarnaast zal hij ook ingaan op de trainingsprincipes die ten grondslag liggen aan succesvol trainen naast werk en andere bezigheden.

Momenteel liggen al een drietal data vast, te weten:


  • Donderdagavond 26 januari: Garrelsweer (Vengro ATB & Race, 0596 – 572430)

  • Zaterdag namiddag 28 januari: Hoorn (Run2Day, 0229 – 217503)

  • Woensdagavond 1 maart: Deventer (Rijwielhandel Bos, 0570 – 628827)


Vooraanmelding is noodzakelijk voor deelname aan deze clinics. De aanmelding loopt via de genoemde winkels; bij aanmelding krijgt men dan meteen te horen hoe laat en waar exact de workshop gehouden wordt.

Bronnen:
Frank Heldoorn