Inschrijving Holten 2006 opent op 15 december

HOLTEN – De inschrijving voor de 22e editie van de Triathlon van Holten zal dit jaar op 15 december weer van start gaan. Het is dan weer tot 15 januari 2006 mogelijk om zich aan te melden voor deelname aan de recreatieve startseries, die de laatste jaren altijd in no-time volgeboekt zaten omdat er (veel) meer belangstelling was dan er startplaatsen beschikbaar waren. Net als de vorige jaren zullen de startbewijzen door middel van loting worden toegewezen aan alle vooraanmeldingen. Deze loting vindt plaats op 20 januari.

Naast de recreatieve startseries kent de Triathlon van Holten op 15 juli 2006 ook wedstrijdseries herbergen voor de Elite, Senioren, Masters en Junioren. De Elite wedstrijd is ook volgend jaar weer opgenomen in het European Premium Cup circuit, hetgeen waarschijnlijk weer zal leiden tot een fraai internationaal startveld.

Bronnen:
Martin Pieters
Triathlon Holten