Inschrijving Weesper Triathlon niet meer mogelijk

WEESP – Tot en met eergisteren was het mogelijk om nog in te schrijven voor de Rabobank Bijvoet Weesper Triathlon. De inschrijving daarvoor opende op 12 januari, en in de afgelopen maand heeft de organisatie 298 aanmeldingen geregistreerd. Op donderdag 3 maart aanstaande zullen uit de aanmeldingen door loting en onder het toeziend oog van een notaris 200 startbewijzen worden verdeeld. De overige 98 personen krijgen een plaats op de wachtlijst.

De organisatoren is het overigens opgevallen dat er mensen zijn van buiten Weesp die zich insgechreven lijken te hebben op adressen van familie of vrienden die wel in Weesp wonen. Aanmeldingen van Weespers hebben namelijk voorrang bij de verloting. De organisatie acht dit onsportief en wijst erop dat ze iedere deelnemer waarbij ze merken dat hij of zij zich van een Weesps postadres bedient helemaal achterop de wachtlijst zullen plaatsen. Ook zal er dan geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Tot 28 februari kunnen adreswijzigingen zonder represailles worden doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat.

Bronnen:
Willem Hilders
Rabobank Bijvoet Weesper Triathlon