Royce Kortekaas verzekert zich van nieuw sponsorteam

NIEUW-VENNEP – Royce Kortekaas zal dit jaar te zien zijn in een nieuw tenue. Na vele sponsorgesprekken heeft hij voor komend seizoen een team van sponsors om zich heen kunnen bouwen zodat hij zijn sport semi-professioneel uit kan voeren. Hoofdsponsor wordt Kamsteeg Auto groep. Naast financiële ondersteuning zal de atleet uit Nieuw-Vennep gaan rijden in een Volkswagen Caddy Combi. Andere financiële sponsors zijn Spyder Media, Sporthuis van Gerven, Witsenburg Natural Products en de J&F groep.

Naaste deze sponsors zijn er ook materiaalsponsors die Kortekaas komend seizoen zullen gaan ondersteunen. De fietsen (zowel mountainbike als racefiets) worden geleverd door Bianchi in samenwerking met Kees Fietsshop. Schwalbe tekent voor de banden. Pearl Izumi voorziet hem net als het afgelopen seizoen hem weer van kleding.

Kortekaas heeft voor 2005 zijn hoofdddoelen weer liggen bij de off-road triathlon. Hij zal in ieder geval deelnemen aan de XTERRA-wedstrijden van Tsjechië, Italië, Oostenrijk en Duitsland. Daarnaast staan de Beach Challenge in Monster en het NK off-road triathlon op Ameland op zijn agenda.

Bronnen:
Royce Kortekaas
Website Royce Kortekaas