Holland Triathlon organiseert ‘kick-off’voor atleten en vrijwilligers

ALMERE – De Stichting Holland Triathlon organiseert op zondag 16 mei aanstaande een speciale ‘kick-off’ bijeenkomst voor alle atleten en vrijwilligers. Dit om de atleten de gelegenheid te geven zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Om 11 uur ’s ochtends begint deze ‘kick-off’ in Grieks restaurant Olympia in de Havenkom van Almere met een aangeklede kop koffie. Triatleten kunnen op deze dag onder begeleiding van de Stichting Holland Triathlon het wedstrijdparcours van Almere verkennen. Men kan kiezen om mee te lopen of het fietsparcours (op de fiets uiteraard) te verkennen. Ook kunnen de triatleten kennismaken met de sportdrank van Extran en de gels van Squeezy welke gedurende de wedstrijd in augustus worden gebruikt. Triatleten kunnen zich aanmelden bij de SHT: info@almerehollandtriathlon.nl

Bronnen:
Holland Triathlon, Almere