‘Nijkerk’ wederom in no-time volgeboekt

NIJKERK – De Drukkerij Van de Ridder Flitstriathlon in Nijkerk heeft binnen drie weken na opening van de inschrijving de deuren weer moeten sluiten, omdat de grens van 250 inschrijvingen inmiddels alweer was bereikt. Daarmee is Nijkerk dit jaar wéér vroeger dan vorig jaar volledig volgeboekt, en schaart zich daarmee in een select rijtje van Nederlandse wedstrijden waarvoor men zeer alert wil zijn als men wil deelnemen, omdat men anders gewoonweg achter het net vist. Ook bij de triathlons van Holten en Weesp, alsmede de Zwintriathlon van Sluis is de wedstrijd vaak al binnen enkele weken volledig volgeboekt.

De organisatie is blij met dit resultaat en de waardering van de triatleten voor deze in Nederland
unieke wedstrijd: een korte wedstrijd op woensdagavond met een individuele tijdritstart. Jammer vindt de organisatie het voor de deelnemers die nu niet mee kunnen doen, zij zullen op de wachtlijst komen te staan.

Bronnen:
Han van Nieuwenhuizen
Drukkerij Van de Ridder Flitstriathlon, Nijkerk