TVS-Zwemloop gaat door op donderdag 21 augustus

SPIJKENISSE – Morgenavond wordt om 19.30 uur de jaarlijkse buitenwater-zwemloop vna TVS’90 gehouden in Spijkenisse. Ondanks de negatieve berichten in de afgelopen weken over de zwemwaterkwaliteit is er bij de organisatie nooit getwijfeld over de kwaliteit van het water in het kanaal langs de accommodatie van PRC-Delta. Er werd tot vandaag dagelijks getraind door leden van TVS90 en andere verenigingen zonder klachten. Vandaag is door de provincie Zuid-Holland het provinciebrede negatieve zwemadvies ingetrokken. De kwaliteit is echter altijd als goed bestempeld.

Inschrijven is mogelijk vanaf 18.30 uur in het clubgebouw van PRC Delta aan de Plaatweg. Men kan deelnemen aan de volgende afstanden: 250m-2,5km, 500m-5km en 1000m-10km. Het zwemmen vindt plaats in het kanaal, het lopen vindt plaats op de wielerbaan van PRC Delta.

Bronnen:
Cor van ’t Hof
TVS’90 Spijkenisse