Hooge Mierde: Carlo van de Bergh en Kjille Hoeben

HOOGE MIERDE – Onder tropische omstandigheden werd zaterdag in Hooge Mierde de jaarlijkse triathlon gehouden. Nadat eerder al de kortere startseries voor de jeugd en de junioren waren weggeschoten voor hun wedstrijd, werd om 17.00 uur in recreatiepark ‘De Beekse Bergen’ het signaal gegeven voor de kwart triathlon. Carlo van de Bergh en Kjille Hoeben waren uiteindelijk het meest vuurvast en kwamen als eerste over de streep. Van de Bergh wist ondanks de hitte onder de winnende tijd van vorig jaar te duiken, zij het nipt met negen seconden.

UITSLAGEN 
TRIATHLON HOOGE MIERDE

MANNEN ------------------------
 1 Carlo van den Bergh  1.56.02
 2 Marcel Weijers    1.56.31
 3 Tino van Garderen   1.56.43

VROUWEN -----------------------
 1 Kjille Hoeben    2.12.47
 2 Arian        2.14.44
 3 Anja van Mechelen  2.18.08

Bronnen:
Jan Wijten
Triathlon Hooge Mierde