Winnaars zwemloop-pool Zuidwest Nederland bekend

VLISSINGEN – Begin februari schreef Peter Vasseur, de vader van de Zeeuwse triatleet Remy Vasseur, een pool uit op het eindklassement van het Zwemloopcircuit Zuidwest Nederland. Als prijzen stelde hij toen enkele door hemzelf gemaakte triathlon-litho’s ter beschikking. Met de zwemloop van Roosendaal afgelopen Paasweekeinde is het circuit ten einde en zijn de eerste drie dames en heren in het klassement bekend. Op basis daarvan heeft Peter Vasseur nu ook de winnaars in de pool bekend gemaakt.

Helaas waren er slechts vijf inzendingen voor de pool. Desondanks heeft Peter Vasseur gemeend om het aantal prijzen te vergroten van drie naar vijf, waardoor nu dus alle deelnemers aan de pool er een prijsje aan overhouden. Voor volgend jaar wil Vasseur kijken naar een andere opzet, waarbij er ook eerder en meer bekendheid gegeven zal worden aan de prijsvraag.

De winnaars in de pool 2003 zijn geworden:


  1. Onko Drent (Veghel), 50 punten
  2. Paul Musters (Oud-Gastel) 50 punten
  3. Rob Musters (Oud-Gastel) 40 punten
  4. Nicolette Verdugt (Utrecht), 30 punten
  5. Martin Pet (Alphen a/d Rijn), 20 punten

Bronnen:
Peter Vasseur
Prijsvraag-pagina op website Remy Vasseur