Triathlonweb viert derde verjaardag met facelift

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel gemerkt hebt, is er gesleuteld aan het uiterlijk van Triathlonweb. In de afgelopen twee maanden is er achter de schermen gewerkt aan het verbeteren van de bestaande opmaak, en hier en daar waren enkele details al geïmplementeerd. Maar vanavond zijn de grote wijzigingen doorgevoerd. Dit mede omdat enkele dagen geleden – om precies te zijn op 20 april – de derde verjaardag van Triathlonweb is voorbijgegaan.

De recente face-lift van Triathlonweb kon plaatsvinden dankzij een spontaan aanbod van een trouwe bezoeker aan de site, de Rotterdamse triatlete Iris de Graaf, om de opmaak van de site strakker en duidelijker te maken. Vanuit haar grafische expertise heeft zij diverse tips en adviezen gegeven, en tegelijkertijd heeft zij ook het logo van Triathlonweb in overeenstemming gebracht met de nieuwe stijl.

Triathlonweb is zeer verguld met het resultaat en hoopt dat de bezoekers dat ook zijn. Vanaf deze plaats wil Triathlonweb Iris de Graaf enorm bedanken voor haar spontane aanbod en het resultaat ervan.