Marcel Gierman doet indoor recordpoging halve triathlon

LATHUM – Marcel Gierman doet morgen (vrijdag 14 maart) in de vooravond een poging om het wereldrecord halve triathlon indoor te vestigen. Deze recordpoging is opgedragen aan de Belgische toptriatleet Marc Herremans die vorig jaar bij een training in Lanzarote ongelukkig ten val kwam met de fiets en als gevolg daarvan zwaar gehandicapt raakte. Er is een inzamelingsactie aan verbonden, en alle opbrengsten van deze avond gaan dan ook naar ‘Mad Max’.

De triatleet uit Lathum doet zijn poging in het nabij gelegen Westervoort. Marc Herremans zelf zal ook aanwezig zijn. Het zwemmen vindt plaats vanaf 17.30 uur in zwembad ‘De Pals’ in Westervoort, het fietsen en het lopen vanaf ongeveer 18.10 uur in sportcentrum ‘Sports Planet’.

Bronnen/Links:
Marcel Gierman