NTB-teammanager Gerrino Mulder stopt ermee

Gerrino Mulder – de laatste anderhalf jaar teammanager van de nationale selectie – heeft zijn vertrek aangekondigd bij de Nederlandse Triathlon Bond. Mulder (34) heeft deze week bij het bestuur van de bond zijn ontslag ingediend wegens verschil van inzicht over de toekomstige organisatiestructuur van de NTB. De voormalige journalist was sinds medio 2001 binnen de NTB verantwoordelijk voor de topsportorganisatie rond de nationale selecties voor Olympische afstand triathlon, lange afstand triathlon, wintertriathlon en duathlon.

Volgens Mulder passen zijn ambities niet langer bij de organisatiestructuur die het bondsbestuur voorstaat. Voorstellen tot wijzigingen in die structuur werden door het bestuur niet overgenomen, waarna Mulder zijn conclusies trok. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar.

Mulder heeft nog een contract tot medio maart 2003. Hij zal zijn taken de komende maanden geleidelijk overdragen aan andere mensen binnen de organisatie.

Bronnen:
Persbericht NTB / Gerrino Mulder