Wetsuits uitproberen in het triathlonweekend van Stein

Tijdens het triathlonweekend van Stein organiseren Aquaman en Orca een wetsuit-testdag. Op zaterdag 22 juni tussen 11.00 en 13.00 uur kan men wetsuits van beide topmerken testen in het zwembad van Stein aan de Dieterenstraat 19. Het zwembad ligt vlakbij de finishlocatie van de triathlon. Toegang tot de testdag is gratis, en je kunt dan geheel vrijblijvend een Aquaman- of Orca-wetsuit uitproberen.
Vooraanmelding is gewenst, stuur daarvoor een mailtje naar info@cannibal.nl, onder vermelding van “wetsuit-testdag”

Routebeschrijving naar het Zwembad Steinerbos:
Komende vanaf de A2, afrit 48 (Stein/Urmond, bij het Van der Valk motel Urmond), richting Stein. Bij de rotonde rechtdoor, weg volgen tot na Total-tankstation. Eerste straat rechts (Dieterenstraat) en direct rechts weer parkeren.

Bronnen:
Dennis Looze
Cannibal Sportswear Nederland