Triathlons van Weesp en Nijkerk volgeboekt

Terwijl sommige evenementen moeite hebben om de deelnemersaantallen van voorgaande jaren te evenaren, zijn er ook andere die – nog steeds – vroeg in het seizoen volgeboekt zijn. Na Holten, die in januari alweer meldde dat zij ruim meer inschrijvingen binnen had dan er startplaatsen waren, heeft in de afgelopen maand ook de Weesper Triathlon gemeld dat zij – nog voor het evenement goed en wel op de NTB-kalender prijkte – volledig vol zitten. Aan dat lijstje kan nu de Flitstriathlon in Nijkerk worden toegevoegd.

Zowel de Weesper Triathlon (18 augustus) als de Nijkerkse Flitstriathlon (5 juni) kunnen geen nieuwe deelnemers meer plaatsen. Nog binnenkomende inschrijvingen worden op een wachtlijst geplaatst. Inschrijving op de dag zelf zal mede daarom niet mogelijk zijn.

Han van Nieuwenhuizen van de Nijkerkse organisatie is er trots op dat zijn wedstrijd zich in zo een belangstelling van triatleten mag verheugen: “We zijn nog meer gesterkt in het idee dat een kleine triathlon op een woensdagavond met een echt time trial karakter in een duidelijke behoefte voorziet.”

Bronnen:
Willem Hilders, Weesper Triathlon
Han van Nieuwenhuizen, Flitstriathlon Nijkerk