Triathlon Aalsmeer terug van weggeweest

De triathlon van Aalsmeer is na vier jaar afwezigheid weer terug op de wedstrijdkalender, en wel op zondag 26 augustus. Een volledig nieuw bestuur gaat de wedstrijd nieuw leven inblazen. Het bestuur bestaat uit leden van het Multi Triathlon Team uit Aalsmeer, vandaar dat de triathlon als naam heeft meegekregen “Multi Triathlon Aalsmeer”, vanwege hoofdsponsor Multi Supplies.

Eind vorig jaar was al proefgedraaid door de 1/8e Triathlon van Ouderkerk aan de Amstel te organiseren. Nu heeft men er bij Oceanos / Multi Supplies weer zin in om een als vanouds fraaie wedstrijd eind augustus in thuisbasis Aalsmeer te draaien.

Ook bij deze triathlon is het mogelijk om via het web in te schrijven. De organisatoren hopen dat eenieder de weg naar Aalsmeer – na vier jaar onderbreking – weer weet te vinden:

http://www.multi-triathlon-team.nl/multi-triathlon-aalsmeer/

Bronnen:
Wilco de Graaf